Circuits 2020 prova CNC i OPEN


La prova del Campionat de Catalunya de Clubs (sortida a les 11:30) i la prova OPEN (sortida a les 11:40) comparteixen circuit, dissenyat de forma que no hi hagi problema amb els encreuaments, ni amb els trams d'anada i tornada, ni amb els doblats.

Es mantenen els circuits de base d'anteriors edicions per tal d'afavorir un millor seguiment pel públic assistent, i també garantir més amplitud (el grup estarà més estirat) quan s'arrivi a la zona del carril bici, que és d'anada i tornada, per evitar la zona dels horts.

Primera Cursa a Peu: 5 km (1 volta)

La sortida és tocant a boxes, i s'inicia fent dues voltes per asfalt al recinte del parc tecnològic per, després de 2,5km, agafar el carril bici direcció de Sant Cugat. Després d'aproximadament 1km en direcció St. Cugat, es fa mitja volta i es torna cap a boxes.

Fes clic sobre la imatge per fer-la més gran
Primera Transició (T1)

En color vermell es pot apreciar com s'arriba a la zona de boxes des del carril bici i després d'agafar la bici a boxes, en un carril i mig d'amplada s'inicien els 20km de bicicleta en direcció St. Cugat.

Fes clic sobre la imatge per fer-la més gran


Circuit de Bicicleta de carretera: 20 km (2 voltes)

Uns circuits molt amples i molt segurs. Doble carril per a cada sentit amb mitjana de ciment, circuit completament tallat al trànsit i amb rotondes de gran diàmetre per facilitar el seu pas.

El recorregut s'inicia des de la rotonda del Parc tecnològic i es circula en direcció Sant Cugat. En arribar a la rotonda del Sincrotró es fa un gir de 90º cap al tram amb més pujada en direcció a l'UAB. Es fa una incursió en el campus de l'UAB, començant per una exigent pujada de 250m al 12% que farà les delícies dels mes escaladors. Després de fer aquesta forta pujada es passa per davant de la facultat de medicina, per la vila universitària i baixem per la zona de l'Applus per enllaçar de nou amb la zona del parc de l'Alba - Sincrotró.

La baixada des de l'UAB cap al Sincrotró és la part més ràpida del circuit, i un cop agafem de nou la carretera de Cerdanyola a Sant Cugat, és pràcticament pla i es pot rodar molt ràpid. La tornada cap al parc tecnològic és també molt ràpida i només té una petita pujada d'uns 50m al 5%.

L'amplitud de la carretera permetrà rodar cómodament en grup, fer avançaments amb total seguretat. El desnivell positiu acumulat en els 20km és de 200m**
Fes click sobre la imatge per fer-la més gran


Altimetria del circuit: 94m per cada volta de 9.5 kmSegona Transició (T2) i Segona cursa a Peu (2.5 km)

Al fer el pas per la segona volta, entrem a l'avinguda del Parc Tecnològic i baixem de la bici, al fer l'entrada pel mateix lloc per on s'entra al final de la primera cursa a peu, el box queda compensat. Sortim corrent pel lateral del box en direcció a la meta.

El segon segment de la cursa a peu passa pels primers metres de la primera cursa a peu, i es una anada/tornada pel recinte del parc tecnològic, a on es podrà controlar les diferències amb els rivals/companys.
Fes click sobre la imatge per fer-la més gran

En aquest mapa amb imatges per satèl·lit es pot apreciar amb més detall la zona d'aparcament, amb capacitat suficient per cobrir tots els cotxes dels participants de la prova. Tot concentrat en un espai molt proper, per facilitar la logística del participant i fer més còmode l'estada dels acompanyants.